خورش ماست اصفهان

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش ماست اصفهان

مواد لازم :‏
  • مرغ……………………………. ۷۵۰ گرم‎
  • پیاز…………………………….. ۲ عدد (۲۵۰ گرم)‏‎
  • زردچوبه ………………………. ۱ قاشق چایخوری‎
  • آب……………………………… ۵۰۰ میلی لیتر‎
  • زعفران ………………………… ۶ قاشق چایخوری‎
  • خلال پوست پرتقال …………….. ۲ قاشق غذاخوری‎
  • ماست چکیده …………………… ۵۰۰ گرم‎
  • نمک …………………………… ۱ قاشق چایخوری‎
  • خلال پسته …………………….. ۱ قاشق غذاخوری‎
  • زرشک تفت داده شده ………….. یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه :‏‎

مرغ را به قطعات متوسط برش دهید. پیاز را به صورت خلالی برش داده و همراه با ۲ قاشق چایخوری زعفران به تکه های مرغ ‏اضافه کنید. آب را اضافه کرده و یک ساعت حرارت دهید. استخوان ها را جدا کرده و به حرارت دهی ادامه دهید. ۲ قاشق ‏چایخوری زعفران و خلال پوست پرتقال را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه حرارت دهید. ۲ قاشق چایخوری زعفران را به ماست اضافه ‏کرده و هم بزنید. تکه های مرغ را از مواد جدا کرده و به تکه های ریز تر دربیاورید ( ریش ریش کنید ) و در ظرف اصلی برای ‏سرو خورشت بریزید. مخلوط ماست زعفران را به مواد اضافه کرده و حرارت دهید ولی قبل از جوشیدن شعله را خاموش کنید. ‏سس آماده است. سس را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید. سس را به تکه های مرغ اضافه کرده و کمی هم بزنید. ‏خورشت را با خلال پسته و زرشک تفت داده شده تزئین کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف ماست برای دارندگان گروه خونی O مضر، گروه خونی A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *