تاکوی استیک تند و تیز

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
نان پیتای نرم ……………………………‏ ۱۲ عدد
پودر چیلی ………………………………‏ ۲ قاشق ‏چایخوری
گوشت استیکی ……………………….‏ ۱۲۰۰ گرم
آب لیمو‌ترش تازه ……………………….‏ ۲ قاشق غذاخوری
پنیر دلخواه برای سرو …………………. به مقدار دلخواه
گوجه‌فرنگی خرد شده برای ‏سرو ……. به مقدار دلخواه
‏سالسای گوجه‌فرنگی‎ ‎برای سرو
‏ طرز تهیه :‏
‏گوشت استیکی را به برش‌های باریک و دراز خرد می‌کنیم. پودر چیلی را روی گوشت‌های خرد شده می‌ریزیم و ‏آنها را به مدت ‏‏۳۰ دقیقه و یا یک شب تا صبح، داخل یخچال می‌گذاریم تا مزه‌دار شود.‏
‏روی استیک‌ها نمک و فلفل می‌ریزیم. یک تابۀ متوسط را روی حرارت نسبتاً زیاد می‌گذاریم و آن را کمی چرب ‏می کنیم. روی ‏استیک‌ها آب لیمو‌ترش می‌ریزیم و سپس آنها را داخل تابه می‌اندازیم و به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه ‏می‌پزیم. زمان پخت آنها بستگی به ‏سلیقۀ افراد دارد که کم پز، نیم پز یا کاملاً پخته باشد.‏
‏استیک‌ها را از روی حرارت بر می‌داریم و آنها را به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه کنار می‌گذاریم تا آب آن ته نشین شود.‏

‏نان‌های پیتا را باز می‌کنیم و داخل هر یک از آنها، مقداری از گوشت‌های کباب شده را می‌‏‎گذاریم و آن را می‌بندیم و ‏باسالسای ‏گوجه‌فرنگی یا گوجۀ خرد شده و پنیر سرو می‌کنیم.‏

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف لیمو ترش تازه برای تمام گروه های خونی سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *