بلغور جو دوسر چیست؟

بلغور-جو-دو-سر-چیست؟

مطلب را به اشتراک بگذارید

از خواص بلغور جو دوسر در این مطلب توضیح خواهیم داد.

با ما همراه باشید.

بلغور جو دوسر چیست؟

این غله فاقد گلوتن است و دارای ارزش غذایی سرشار از فیبر. در کاهش کلسترول نقش بسزایی دارد و برای افراد دیابتی نیز بسیار مناسب است. این بلغور حاوی مواد معدنی از جمله، فسفر، آهن، مس، منیزیم و روی و منبع خوبی از پروتئین و ویتامین B است.

موارد مصرف آن را می توان در صبحانه، آش، دلمه، سوپ، سالاد و خورشت نام برد. مردم کشور آلمان این بلغور را شب خیس می کنند. صبح بدون پختن، به عنوان صبحانه با عسل، شکر، میوه و آجیل مصرف می کنند.

ارزش غذایی هر وعده از این محصول (یک چهارم فنجان یا در حدود ۱ فنجان پخته شده) شامل ۱۵۲ کالری است.

بلغور-جو-دوسر-چیست-OAB

خواص بلغور جو دوسر 

– نوعی آنتی اکسیدان است.

– منبع خوبی از منیزیم است.

– شامل فیبر بتاگلوکان است. مطالعات نشان میدهند که این نوع فیبر فواید بسیاری بر روی سطح کلسترول، سیستم ایمنی بدن و قند خون دارد و باعث کاهش کلسترول و قند خون می شود.

بلغور جو دوسر را بدون نیاز به شست و شو، می توانید شبیه برنج آن را بپزید. یک پیمانه از این محصول را با ۶-۴ پیمانه آب، روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس به مدت ۴۰ دقیقه صبر کنید تا کاملاً دانه ها بپزند. بهترین جایگزین نان و سیب زمینی است. این غله لعاب زیادی دارد و غذاها را غلیظ و خوش طعم می کند.


دسر یا میان وعده بلغور جوسر

مواد لازم:

۱ لیوان : آب

بلغور جو دوسر : ۱ لیوان (۱۵۶ گرم)

شکر قهوه ای یا هر گونه شیرین کننده ( به دلخواه) : دوقاشق غذا خوری

سیب خرد شده : ۱/۴ لیوان تقریبأ ۳۱ گرم

نمک : ۱/۴ قاشق چای خوری

دارچین : ۱/۴ قاشق چای خوری : دارچین

کمی وانیل (به دلخواه)

طرز تهیه:

در یک ماهیتابه آب و سیب و نمک و شکر و دارچین را بریزید و بگذارید تا بپزد.

زمانی که خوب پخت،  بلغور جو دوسر را نیز اضافه بکنید و بگذارید تا ۵ دقیقه دیگر نیز بپزد. و پس از اینکه خنک شد ، میل کنید.

به دلخواه می توانید توت یا میوه های دیگر اضافه کنید و نوش جان کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *