بلغور جو دوسر چیست؟

بلغور-جو-دو-سر-چیست؟

مطلب را به اشتراک بگذارید

از خواص بلغور جو دوسر در این مطلب توضیح خواهیم داد.

با ما همراه باشید.

بلغور جو دوسر چیست؟

این غله فاقد گلوتن است و دارای ارزش غذایی سرشار از فیبر. در کاهش کلسترول نقش بسزایی دارد و برای افراد دیابتی نیز بسیار مناسب است. این بلغور حاوی مواد معدنی از جمله، فسفر، آهن، مس، منیزیم و روی و منبع خوبی از پروتئین و ویتامین B است.

موارد مصرف آن را می توان در صبحانه، آش، دلمه، سوپ، سالاد و خورشت نام برد. مردم کشور آلمان این بلغور را شب خیس می کنند. صبح بدون پختن، به عنوان صبحانه با عسل، شکر، میوه و آجیل مصرف می کنند.

ارزش غذایی هر وعده از این محصول (یک چهارم فنجان یا در حدود ۱ فنجان پخته شده) شامل ۱۵۲ کالری است.

بلغور-جو-دوسر-چیست-OAB

خواص بلغور جو دوسر 

– نوعی آنتی اکسیدان است.

– منبع خوبی از منیزیم است.

– شامل فیبر بتاگلوکان است. مطالعات نشان میدهند که این نوع فیبر فواید بسیاری بر روی سطح کلسترول، سیستم ایمنی بدن و قند خون دارد و باعث کاهش کلسترول و قند خون می شود.

بلغور جو دوسر را بدون نیاز به شست و شو، می توانید شبیه برنج آن را بپزید. یک پیمانه از این محصول را با ۶-۴ پیمانه آب، روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس به مدت ۴۰ دقیقه صبر کنید تا کاملاً دانه ها بپزند. بهترین جایگزین نان و سیب زمینی است. این غله لعاب زیادی دارد و غذاها را غلیظ و خوش طعم می کند.


دسر یا میان وعده بلغور جوسر

مواد لازم:

۱ لیوان : آب

بلغور جو دوسر : ۱ لیوان (۱۵۶ گرم)

شکر قهوه ای یا هر گونه شیرین کننده ( به دلخواه) : دوقاشق غذا خوری

سیب خرد شده : ۱/۴ لیوان تقریبأ ۳۱ گرم

نمک : ۱/۴ قاشق چای خوری

دارچین : ۱/۴ قاشق چای خوری : دارچین

کمی وانیل (به دلخواه)

طرز تهیه:

در یک ماهیتابه آب و سیب و نمک و شکر و دارچین را بریزید و بگذارید تا بپزد.

زمانی که خوب پخت،  بلغور جو دوسر را نیز اضافه بکنید و بگذارید تا ۵ دقیقه دیگر نیز بپزد. و پس از اینکه خنک شد ، میل کنید.

به دلخواه می توانید توت یا میوه های دیگر اضافه کنید و نوش جان کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *