بزلیه لی پیلاو

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

روغن زیتون ……………………………. ۲ قاشق غذاخوری
کره …………………………………… ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ……………………………………. یک عدد
برنج …………………………………… ۳۲۰ گرم
آب مرغ ………………………………. ۳ پیمانه
نخود فرنگی …………………………. ۲۰۰ گرم
شوید ساطوری ………………………۷ قاشق غذاخوری
نعناع ساطوری ………………………. ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل …………………………. به میزان لازم

 طرز تهیه :

کره و روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را ۵ دقیقه در آن تفت دهید. برنج را اضافه کرده و یک دقیقه بچرخانید. هنگامی که کاملا به کره آغشته شد، آب مرغ را اضافه کنید.

به ازای هر پیمانه برنج نصف قاشق چای خوری نمک به غذا اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا به جوش آید.۱۰ دقیقه صبر کنید تا برنج کمی در آب مرغ نرم شود.

سبزی های ساطوری و نخود فرنگی را به برنج اضافه کرده و با احتیاط مخلوط کنید تا برنج خرد نشود. شعله را کم کرده و هنگامی که آب مرغ تبخیر و جذب غذا شد، درقابلمه را ببندید و روی شعله ملایم ۲۰ دقیقه آن را دم کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *