برنج سوشی با کینوا :
مواد لازم :
کینوا ………………………… یک چهارم پیمانه
برنج قهوه ای ……………… ۱ و یک چهارم پیمانه
عدس …………………………. یک چهارم پیمانه
تخم کتان بو داده …………………… ۳ قاشق غذاخوری
آب گرم ………………………. ۴ پیمانه
طرز تهیه :
برنج قهوه ای، کینوا، تخم کتان بو داده و عدس را با یکدیگر داخل قابلمه با آب گرم مخلوط کنید و به مدت ۴ ساعت باید بپزد تا آب کاملا جذب مواد شود. سپس به مدت ۱ ساعت مواد را کنار بگذارید تا خنک شود. می توانید برای ۳ روز مواد را داخل یخچال نگه دارید.