برنج سرخ شده و تخم کتان

مطلب را به اشتراک بگذارید

برنج سرخ شده و تخم کتان

مواد لازم:

  • نصف فنجان تخم کتان بو داده
  • یک لیوان برنج دانه بلند
  • دو لیوان آب
  • نصف قاشق غذاخوری نمک دریا
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرابکر
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • فیله مرغ آب پز شده
  • ۳/۴ فنجان سبزیجات (نخود، هویج، ذرت)
  • ۲ عدد پیازچه خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری سس سویا

طرز تهیه:

برنج را به دو لیوان آب و نمک دریا در حال جوش اضافه کرده و سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا دانه های برنج نرم شوند. اجاق را خاموش کرده و پس از سرد شدن نصف روز در یخچال بگذارید. روغن زیتون را در یک قابلمه کمی گرم کرده و تخم مرغ های هم زده را به آن اضافه کنید تا نیم پز شوند، سپس برنج را به آن اضافه کنید.

حرارت را کم کرده و فیله مرغ، سبزیجات و پیازچه را به آن اضافه کنید. به مدت چهار دقیقه مواد را به آرامی هم بزنید. تخم کتان و سس سویا را اضافه کرده و درب قابلمه را بگذارید تا به مدت ۳ دقیقه مواد پخته شده و خوب با هم ترکیب شوند. اکنون اجاق را خاموش کرده و پس از سرد شدن می توانید آن را میل کنید.

نکاتی در ارتباط با گروه خونیتان:

  • افراد با گروه خونی O می توانند به جای مرغ از گوشت گاو استفاده نمایند.
  • افراد با گروه خونی O ،B و AB می توانند به جای ذرت از سیب زمینی یا فلفل شیرین استفاده نمایند.
  • افراد با گروه خونی B و AB به جای سس سویا از سس خردل استفاده نمایند.
  • تخم کتان برای افراد با هر چهار گروه خونی بسیار سودمند می باشد.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *