کوکی جو دوسر با موز و سیب خشک

مطلب را به اشتراک بگذارید

کوکی جو دوسر با موز و سیب خشک

محصولی جدید و کاملاً طبیعی از کمپانی OAB است که حاوی تکه های میوه خشک موز و سیب به همراه دانه چیا ارگانیک است.

این کوکی، در کنار طعم خاصی که در نتیجه ترکیب مواد ارگانیک و طبیعی به دست آمده به دلیل دارا بودن جودوسر و میوه های طبیعی، سرشاراز انواع ویتامین های گروه B و C بوده و با دارا بودن دانه چیا ارگانیک حاوی کلسیم و فیبر زیادی است.

این بیسکوئیت بدون تخم مرغ و شیر است و برای گیاهخواران و افراد با رژیم های لاغری و خاص بهترین انتخاب می باشد.

از آنجا که این کوکی از ترکیب دو ماده سودمند جودوسر و دانه چیا ارگانیک به دست آمده، لذا مدت زمان زیادی شما را سیر نگه داشته و بهترین صبحانه، عصرانه و یا میان وعده است.

شکر استفاده شده در تهیه این کوکی شکر قهوه ای است.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *