بادام پلو

مطلب را به اشتراک بگذارید

بادام پلو

مواد لازم :
پیاز ………………. ۱ عدد نسبتاً بزرگ ۲۰۰ گرم (۸۴ کالری)
روغن زیتون …….. ۵۰ گرم (۴۰۳ کالری)
زردچوبه ………… ۱ قاشق غذاخوری (۲۴ کالری)
برنج …………….. ۵۰۰ گرم معادل ۲٫۵ لیوان (۱۸۲۵ کالری)
بادام …………….. ۲۰۰ گرم (۱۱۵۶ کالری)
رب …………….. ۲ قاشق غذاخوری (۷ کالری)
نمک دریا ……………. به اندازه کافی
آب ……………… به اندازه کافی
طرز تهیه :
ابتدا بادام را در آب داغ خیس کنید تا پس از یک ساعت پوست آن به راحتی جدا شود. پیاز را نگینی خرد کرده و در قابلمه ای با روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید. سپس رب را افزوده و به مدت دو دقیقه دیگر به تفت ادامه دهید. سپس آب، نمک دریا، برنج و بادام را اضافه نمایید و برنج را دم کنید. پس از گذشت یک ساعت این غذای خوشمزه و مقوی آماده مصرف می باشد.
این غذا برای ۵ نفر کافی می باشد.
گروه های خونی A و B بهتر است از رب کمتری استفاده نمایند.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *