بابا قنوش

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
‎ 
بادمجان ………………………………………. نیم کیلو‎ 
پیاز متوسط ………………………………….. یک عدد‎ 
روغن زیتون ………………………………….. دو قاشق غذاخوری‎ 
سیر بزرگ، رنده شده ……………………… یک حبه‎ 
ارده کنجد ……………………………………. یک قاشق غذاخوری‎ 
آب لیمو ترش ………………………………… دو قاشق غذاخوری‎ 
نمک ………………………………………….. نصف قاشق چایخوری‎ 
فلفل سفید تازه (برای طعم دادن)‏‎ 
نان پیتا یا برگ های جوان کاهوی معمولی…. ۶‏‎ ‎تا ۸ ورق‎ 
طرز تهیه :‏‎ 
‎ 
بادمجان ها را کبابی و پوست آنها را جدا کنید. سپس آنها را ساتوری یا له کنید‎. 
پیاز و سیر را رنده یا ریز کنید و سپس با کمی روغن زیتون در تابه سرخ کنید تا طلایی شوند‎. 
تابه را از روی حرارت بردارید. ارده، بادمجان له شده، آبلیمو ترش و نمک و فلفل سفید را اضافه کنید‎. 
اگر قرار است آن را به عنوان دیپ با نان پیتا یا چیپس ذرت میل کنید، بهتر است همه مواد را داخل غذاساز بریزید و خوب هم ‏بزنید تا پوره و نرم شود‎. 

بابا قنوش را می توانید به عنوان پیش غذا با برگ کاهو یا نان پیتا سرو کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شود. بطور مثال: مصرف بادمجان برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، گروه خونی A مضر، و گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *