خورش قیمه

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش قیمه

مواد لازم ‏‎ :‎
  • گوشت بدون استخوان……………….. ۸۰۰ گرم‎
  • لپه …………………………………..یک استکان‎
  • پیاز سرخ کرده ………………………چهار قاشق غذاخوری‎
  • سیب‌زمینی پشندی………………….۷۵۰ گرم‎
  • لیمو عمانی…………………………..۵ عدد‎
  • رب گوجه فرنگی…………………… ۲ قاشق غذاخوری ‏‎
  • ادویه……………………………….. ۱ قاشق مربا خوری‎
  • نمک و فلفل و روغن زیتون………….. به مقدار لازم‎
طرزتهیه‎: ‎

لپه را پاک کرده و بشوئید سپس گوشت را به قطعات کوچک در‌آورید بعد پیاز را با دو قاشق روغن زیتون و لپه در ظرفی ریخته ظرف ‏را روی حرارت قرار دهید تا پیاز و لپه کمی سرخ شود گوشت را بشوئید داخل پیاز و لپه بریزید در ظرف را بگذارید تا آب گوشت گرفته شود‎ . ‎بعد دو لیوان آب به گوشت اضافه کنید و لیمو عمانی را بشوئید ‏داخل گوشت بریزید بگذارید گوشت آهسته بجوشد و بپزد سپس کمی نمک و رب گوجه‌فرنگی و ادویه اضافه کرده می‌گذارید ‏خورشت کاملاً جا بیفتد سیب‌زمینی را بصورت خلال نازک خرد کنید و آن را بشوئید و کمی نمک بزنید و در روغن فراوان داغ ‏سرخ کنید خورشت که آماده شد در ظرف بریزید و روی خورشت سیب‌زمینی سرخ کرده بریزید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شود. بطور مثال : مصرف سیب زمینی برای دارندگان گروه خون O و A مضر، و برای گروه خونی B و AB بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *