خورش قیمه

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش قیمه

مواد لازم ‏‎ :‎
  • گوشت بدون استخوان……………….. ۸۰۰ گرم‎
  • لپه …………………………………..یک استکان‎
  • پیاز سرخ کرده ………………………چهار قاشق غذاخوری‎
  • سیب‌زمینی پشندی………………….۷۵۰ گرم‎
  • لیمو عمانی…………………………..۵ عدد‎
  • رب گوجه فرنگی…………………… ۲ قاشق غذاخوری ‏‎
  • ادویه……………………………….. ۱ قاشق مربا خوری‎
  • نمک و فلفل و روغن زیتون………….. به مقدار لازم‎
طرزتهیه‎: ‎

لپه را پاک کرده و بشوئید سپس گوشت را به قطعات کوچک در‌آورید بعد پیاز را با دو قاشق روغن زیتون و لپه در ظرفی ریخته ظرف ‏را روی حرارت قرار دهید تا پیاز و لپه کمی سرخ شود گوشت را بشوئید داخل پیاز و لپه بریزید در ظرف را بگذارید تا آب گوشت گرفته شود‎ . ‎بعد دو لیوان آب به گوشت اضافه کنید و لیمو عمانی را بشوئید ‏داخل گوشت بریزید بگذارید گوشت آهسته بجوشد و بپزد سپس کمی نمک و رب گوجه‌فرنگی و ادویه اضافه کرده می‌گذارید ‏خورشت کاملاً جا بیفتد سیب‌زمینی را بصورت خلال نازک خرد کنید و آن را بشوئید و کمی نمک بزنید و در روغن فراوان داغ ‏سرخ کنید خورشت که آماده شد در ظرف بریزید و روی خورشت سیب‌زمینی سرخ کرده بریزید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شود. بطور مثال : مصرف سیب زمینی برای دارندگان گروه خون O و A مضر، و برای گروه خونی B و AB بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *