حالت تهوع و استفراغ در سه ماه اول بارداری

مطلب را به اشتراک بگذارید

• از رژیم غذایی ویژه گروه خون پیروی کنید.
• به فراوانی آب و آب میوه های غیر اسیدی بنوشید. (بدون کافئین، زیرا کافئین باعث کم شدن آب بدن می شود.)
• مقدار مصرف  وعده های غذایی را کم و تعداد آنها را بیشتر کنید.
• هرگز همراه با غذای خود مایعات ننوشید. نیم ساعت قبل و بعد از غذا مایعات بنوشید.
• کربوهیدراتهای خشک معمولاً مؤثر هستند. همچون نان برنجی یا نان جو دو سر یا برنج قهوه ای.
• با ورزش کردن از میزان استرس که می تواند باعث ایجاد حالت تهوع شود، کم کنید.
• در معرض دید و بوی غذاهایی که از آنها خوشتان نمی آید قرار نگیرید.
• از افراد سیگاری به دور بمانید.
• از دستبند های اکیوپرشر که معمولاً مسافران دریایی و هوایی برای از بین بردن حالت تهوع استفاده می کنند به دست خود ببندید.
• ویتامین B6 می تواند حالت تهوع را کاهش دهد. غذاهایی که دارای ویتامین B6 هستند شامل ماهی و موز می باشند.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *