حالت تهوع و استفراغ در سه ماه اول بارداری

مطلب را به اشتراک بگذارید

• از رژیم غذایی ویژه گروه خون پیروی کنید.
• به فراوانی آب و آب میوه های غیر اسیدی بنوشید. (بدون کافئین، زیرا کافئین باعث کم شدن آب بدن می شود.)
• مقدار مصرف  وعده های غذایی را کم و تعداد آنها را بیشتر کنید.
• هرگز همراه با غذای خود مایعات ننوشید. نیم ساعت قبل و بعد از غذا مایعات بنوشید.
• کربوهیدراتهای خشک معمولاً مؤثر هستند. همچون نان برنجی یا نان جو دو سر یا برنج قهوه ای.
• با ورزش کردن از میزان استرس که می تواند باعث ایجاد حالت تهوع شود، کم کنید.
• در معرض دید و بوی غذاهایی که از آنها خوشتان نمی آید قرار نگیرید.
• از افراد سیگاری به دور بمانید.
• از دستبند های اکیوپرشر که معمولاً مسافران دریایی و هوایی برای از بین بردن حالت تهوع استفاده می کنند به دست خود ببندید.
• ویتامین B6 می تواند حالت تهوع را کاهش دهد. غذاهایی که دارای ویتامین B6 هستند شامل ماهی و موز می باشند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *