خواص ماش

مطلب را به اشتراک بگذارید

خواص ماش

ماش گیاهی بنشنی است که به وفور در کشورهای آسیایی مانند هند، پاکستان، تایوان، ژاپن، ویتنام و کره مصرف می شود.
کم چرب، منبع غنی پروتئین و فیبر است و برای کاهش کلسترول بالا مفید است. در اغلب برنامه های رژیمی به عنوان جایگزین غذایی توصیه می شود.
میزان خون و انرژی بدن را متعادل می کند و مانع از بالارفتن سریع قند خون پس از مصرف غذا می شود. به همین دلیل برای افرادی که چربی خون دارند و بیماران دیابتی مفید است.
مانع از تشکیل سلول های غده ای در بدن می شود.
حاوی ویتامین B۶ است که از بدن در برابر بیماری های واگیردار و عفونت های ویروسی محافظت می کند.
منبع عالی ویتامین های A ، B، C، E، کلسیم، آهن و پتاسیم است.

آنتی اکسیدان های موجود در آن برای حفظ سلامت قلب مفید است.

ماش و گروه خون : مصرف ماش برای گروه های خونی AB و B مضر بوده و برای دارنگان گروه های خونی O و A بلامانع است

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *