ترشی خرمالو

مطلب را به اشتراک بگذارید

ترشی خرمالو

مواد اولیه ‏‎ :‎
خرمالو و هل سبز و فلفل بهار و خرمای زرد…………….. هر کدام هشت عدد‎
جوز هندی درسته …………………………………………… یک عدد‎
سرکه سفید و نمک دریا…………………………………………… به میزان لازم‎
زنجبیل تازه کوچک…………………………………………. چهار تکه‎
خلال شیرین شده پرتقال…………………………………….. سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه‎: ‎

سرکه را در ظرفی ریخته و می‌‌گذاریم به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد. سپس از روی حرارت برداشته و صبر می‌‌کنیم تا خنک ‏شود. این کار مانع از کپک زدن ترشی می‌شود. خرمالوها را شسته و می‌‌گذاریم تا خشک شود. به کمک نوک چاقو در ‏انتهای خرمالو یک سوراخ کوچک ایجاد می‌‌کنیم و داخل هر خرمالو را با یک هل سبز و یک فلفل بهار پر می‌‌کنیم. ‏خرمالوها را به صورت منظم در یک ظرف شیشه‌ای تمیز می‌‌گذاریم و میان آنها جوز هندی و خرما قرار می‌‌دهیم و نمک دریا و ‏زنجبیل را روی آنها می‌‌ریزیم در پایان سرکه سفید سرد شده را روی مواد می‌‌ریزیم. به طوری که سرکه روی خرمالوها را ‏بگیرد. در شیشه را می‌‌بندیم و ترشی را در جای خنک نگهداری می‌‌کنیم. این ترشی پس از ۱۵ روز آماده است‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف خرمالو برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع و برای دارندگان گروه خونی B و AB مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *