ترشی گیلاس

مطلب را به اشتراک بگذارید

ترشی گیلاس

مواد لازم ‏‎ :‎
گیلاس……………………………………..۱ کیلو‎
شکر سفید…………………………………۳ قاشق غذاخوری‎
سرکه……………………………………… ۱/۵ لیتر‎
فلفل سیاه یا سفید درسته………………….. ۱۰ عدد‎
برگ بو و رزماری تاره…………………. تعدادی‎
آب ساده…………………………………… ۱ استکان
طرز تهیه ‏‎ :‎
ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود، سپس گیلاس را داخل شیشه ریخته و ‏لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل بگذارید. آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را نیز بیفزایید، ‏شربت به دست آمده را ۱۰ دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود. مایع را روی میوه ‏بریزید، در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند. پس از ۱۰ روز ترشی قابل استفاده است‎ .‎
نکته آشپزی ‏‎ :‎

از باقیمانده سرکه می توان در انواع سالاد استفاده کرد‎ .‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف گیلاس برای دارندگان گروه خون B بلامانع، و برای دارندگان سه گروه خونی دیگر سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *