ترشی گلپر

مطلب را به اشتراک بگذارید

ترشی گلپر

مواد لازم ‏‎ :‎

سرکه…………………… ۰٫۵ لیتر‎

نمک دریا……………………. قدری‎

سبزی…………………… ۵۰۰ گرم‎

گلپر………………………۵۰۰ گرم‎

سیب زمینی………………۱۰۰ گرم‎

موسیر……………………۱۰۰ گرم‎

ریحان……………………۱۰۰ گرم

طرز تهیه ‏‎ :‎

برای تهیه ترشی گلپر باید از ساقه ای ترد و تازه گلپر استفاده کرد. ساقه های گلپر را خرد می کنیم و روی آنرا مقداری ‏نمک دریا می پاشیم و یک شب می گذاریم بماند تا کمی آب بیندازد بعد آب آنرا خالی می کنیم و مقداری سرکه به حدی که روی ‏گلپر را بگیرد در ظرف می ریزی. سپس گلپر اماده شده را در شیشه می ریزیم و شیشه را با سرکه پر می کنیم‎.

ممکن است لابلای گلپر را مقداری سبزی خرد کرده از قبیل نعناع و ترخان و ریحان بریزیم. درصورتیکه گلپر کمی تلخ ‏باشد انرا با مقداری سرکه کمی می جوشانیم تا تلخی آن گرفته شود و بعد مطابق دستور فوق عمل می کنیم‎ .‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *