۵ دلیل برای استفاده از تخم کتان

مطلب را به اشتراک بگذارید

۵ دلیل برای استفاده از تخم کتان

– تخم کتان در کنترل دیابت کمک می کند. Lignan موجود در تخم کتان قند خون را در افراد دیابتی نوع دوم افزایش می دهد. استفاده روزانه از تخم کتان می تواند میزان قند خون را به مدت طولانی کنترل کند.

– تخم کتان برای سلامت قلب مفید است. نه تنها از ایجاد پلاکت ها جلوگیری می کند بلکه از مسدود شدن رگ ها (کاهش انعطاف پذیری رگ ها) نیز جلوگیری می کند. باعث کاهش فشار خون می شود و بدلیل دارا بودن آنتی اُکسیدان ها ضربان قلب را نیز منظم می کند. علاوه بر این قادر به کاهش کلسترول بد بدن (LDL) می باشد که برای سلامت قلب مفید است.

تخم کتان قهوه ای ۲۰۰ گرمی

تخم کتان قهوه ای

– آنتی اُکسیدان ها و امگا ۳ موجود در تخم کتان انسان را در برابر سرطان سینه، پروستات و روده محافظت می کند. Lignan موجود در تخم کتان انسان را در مقابل تومورهایی که هورمونی هستند حفاظت می کند. مانند: تومور سینه حساس به استروژن.

– اُمگا ۳ و lignan موجود در تخم کتان ضد التهاب هستند و برای افرادی که دارای آرتریت یا پارکینسون هستند می تواند بسیار سودمند باشد.

– گُرگرفتگی در زنان یائسه موضوع ناراحت کننده ای می تواند باشد. تخم کتان در این صورت می تواند مفید واقع شود. آنتی اُکسیدان موجود در تخم کتان تنظیم هورمون هایی که به دلیل یائسگی از تعادل خود خارج شده اند و مسئول گُر گرفتگی ها هستند را برقرار می کند. تحقیقات نشان داده است که زنان در دوران یائسگی بطور روزانه یک قاشق غذا خوری تخم کتان مصرف کردند ۵۷ درصد نتیجه مثبت دریافت کردند.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *