نکات جدید و سودمند تخم کتان

مطلب را به اشتراک بگذارید

نکات جدید و سودمند تخم کتان

شاید در ابتدا افزودن تخم کتان در برنامه غذایی خود دشوار به نظر برسد. می توانید از افزودن آن در مافین ها، کوکی ها و یا نان شروع کنید. در تحقیقاتی که اخیرا صورت گرفته است نشان داده شده که تخم کتان را می توانید به غداهای پخته شده نیز بیافزایید و این عمل باعث از بین رفتن اُمگا ۳ موجود در تخم کتان نمی شود. حتی قرار گرفتن مواد غذایی در فِر با درجه حرارت ۳۰۰ فارنهایت (برای ساعاتی) نیز باعث کاهش امگا ۳ موجود در تخم کتان نمی شود. این عمل بر مافین ها، کوکی ها و نان مورد آزمایش قرار گرفته است. در هنگام استفاده از تخم کتان در نانوایی آشکار شده که تنها ۸-۴ درصد از امگا ۳ آن از بین می رود و همچنین آشکار شده که تخم کتان دارای آنتی اکسیدان بالایی بوده و کلسترول آن نسبت به نان بدون تخم کتان پایین می باشد. این خبر برای کسانی که مایل به استفاده از تخم کتان در پخت و پز می باشند بسیار خوشحال کننده خواهد بود. محققان تخم کتان را در مقایسه با غذاهای متداول از نظر کاهش کلسترول در رتبه ی اول قرار داده اند. 
یکی دیگر از نکات مثبت تخم کتان (به دلیل داشتن آنتی اُکسیدان بالا) موثر بودن آن در برابر بیماری های قلبی و عروقی می باشد.
در تحقیقات اخیر موثر بودن آن در افرادی که بدنشان نسبت به انسولین مقاومت می کند نیز اثبات شده است.

ایده هایی برای استفاده از تخم کتان در غذاها

– در سرلاک (سرد یا گرم) اضافه کنید
– در مافین، کوکی یا نان خانگی خود اضافه کنید
– به بشقاب سبزیجات خود اضافه کنید
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *