پیشگیری از سرطان سینه با فیبرها

مطلب را به اشتراک بگذارید

سرطان سینه بیشتر یک سرطان زنانه است که متأسفانه بسیار در میان زنان شایع شده است. امروزه محققان تمام تلاش خود را برای کشف راه‌هایی برای فرار از این بیماری انجام می‌دهند. 
اخیراً نتایج پژوهشی که در American journal of Clinical Nutrition منتشر شد نشان می‌دهد مصرف فیبر زیاد، خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد و برای حفظ سلامت بدن بسیار لازم و ضروری است. 
جو دو سر، سبزیجات  و میوه ها سرشار از فیبر هستند. این مواد غذایی مفید، نقش بسیار موثری در پیشگیری از ابتلا به سرطان سینه بر عهده دارند. 
این پژوهش که توسط محققان چینی در دانشگاه سوشوی چین انجام گرفته است نشان می‌دهد زنانی که فیبر بیشتری مصرف می‌کنند کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار می‌گیرند. 
اضافه کردن تنها ۱۰ گرم فیبر به فیبر مصرفی روزانه، میزان ابتلا به سرطان سینه را ۷ درصد کاهش می‌دهد
محققان به منظور بررسی ارتباط بین مصرف فیبرها و خطر ابتلا به سرطان سینه ده پژوهش موازی انجام دادند و در این پژوهش‌ها بیش از ۷۰۰۰۰۰ داوطلب شرکت داشتند. 
پس از بررسی‌های گوناگون، محققان به این نتیجه رسیدند زنانی که فیبر زیادی مصرف می‌کنند در مقایسه با آن دسته از زن‌هایی که فیبر کمتری مصرف می‌کنند، ۱۱ درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه قرار می‌گیرند. 
جالب است بدانید اضافه کردن تنها ۱۰ گرم فیبر به فیبر مصرفی روزانه، میزان ابتلا به سرطان سینه را ۷ درصد کاهش می‌دهد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *