چه اتفاقی می افتد وقتی از مواد غذایی حاوی فیبر استفاده می کنید
مغز :
روزانه خوردن ۷ گرم مواد غذایی حاوی فیبر خطر سکته مغزی را کاهش می دهد . مصرف آجیل و سبزیجات و میوه ها و همچنین غلاتی مانند جو دو سر فیبر مورد نیاز بدن را تامین می کنند .
قلب :
فیبر باعث کاهش کلسترول می شود به همین علت خوردن مواد غذایی حاوی فیبر ریسک ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد . به عنوان مثال مصرف سبوس جو دو سر که لقب سلطان فیبر غلات را به آن نهاده اند بهترین جایگزین نان گندم است .
کاهش وزن :
افرادی که میزان بیشتری فیبر مصرف می کنند بسیار راحت تر از افرادی که رژیم های سخت می گیرند لاغر می شوند . بهتر است در کنار ورزش نان گندم را از رژیم غذایی حذف و جو دو سر را جایگزین کنید .
کلیه :
مصرف روزانه ۲۱ گرم فیبر خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش می دهد . جو دو سر حاوی بیشترین میزان فیبر در بین غلات است .
شش ها :
گنجاندن فیبر در رژیم غذایی ریسک ابتلا به بیماری انسداد مزمن ریوی را کاهش می دهد . مصرف روزانه میوه های تازه و سی گرم جو دو سر یا سبوس آن از ابتلا به بیماری های مزمن ریوی جلوگیری می کند .
روده :
خوردن فیبر بیشتر میزان باکتری های سالم در بدن را کنترل می کند و به هضم بهتر غذا کمک می کند . مصرف جو دو سر بهترین روش مبارزه با بیماری های گوارشی است .
قند خون :
فیبر میزان جذب گلوکز را کاهش می دهد ٬ قند خون را کنترل می کند و ریسک ابتلا به دیابت را کاهش می دهد . بهترین روش مبارزه و درمان دیابت نوع ۲ مصرف جو دو سر و سبوس آن بوده و حرکت و ورزش بهترین راه کار مبارزه با دیابت است .