پستو

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
دانۀ کاج ‏Pine nuts ‏…………………. ‏½ پیمانه
ریحان تازه ……………………………‏ ۴ پیمانه
پنیر پارمزان رنده‌ ‏شده ………………..‏ ½ پیمانه
سیر …………………………………..‏ ۱ حبه
نمک و فلفل ………………………….. به میزان لازم
روغن زیتون …………………………‏ ½ پیمانه
طرز تهیه :‏
‎فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. دانه‌های کاج ‏‎)‎یا گردو) را روی سینی فر می‌ریزیم ‏و آن را به ‏مدت ۵ الی ۸ دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا طلائی رنگ شده و بو داده شوند. سپس آنها را از فر خارج ‏می‌کنیم و می‌گذاریم خنک ‏شود‎.‎

‎در دستگاه غذاساز، دانه‌های کاج بو داده (یا اگر در دسترستان نبود گردو هم می‌توانید استفاده کنید)، ریحان تازه، ‏پنیر پارمزان ‏رنده‌شده و سیر را می‌ریزیم و به میزان لازم نمک و فلفل به آنها می‌افزاییم و سپس آنها را کاملاً ‏مخلوط می‌کنیم تا مواد کاملاً له ‏شوند (در صورت تمایل می‌توانید از خرد شدن کامل مواد جلوگیری نموده تا ‏دانه‌های کاج (یا گردو) بصورت کرانچی باقی بماند). در این مرحله، سرعت غذاساز را روی ‏کند می‌گذاریم و روغن زیتون را کم کم به پستو اضافه می‌کنیم. ‏وقتی مواد کاملاً یکدست شد، سس پستو آماده است‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گردو برای دارندگان هر چهار گروه خونی سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *