مقلوبه

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏

‎ 

‎برنج ………………………………………………………… ۴ پیمانه‎ 

‎بادمجان حلقه شده متوسط ………………………………. ۳ عدد‎ 

‎سیب زمینی حلقه شده متوسط ………………………….. ۳ عدد‎ 

‎پیاز حلقه شده متوسط …………………………………….. ۲ عدد‎ 

‎پیاز نگینی …………………………………………………… ۱ عدد‎ 

‎گوشت خورشی ……………………………………………. ۲۰۰ گرم‎ 

‎نمک و فلفل و دارچین و ادویه و روغن زیتون ………………. به میزان لازم

 

 

‎طرز تهیه :‏

‎یک عدد پیاز نگینی شده رو با گوشت تفت بدهید و وقتی گوشت سرخ شد‫، زردچوبه، ادویه و فلفل را اضافه کرده و اجازه دهید ‏تا گوشت با حرارت کم بپزد‫.‬ وقتی گوشت پخت‫،‬ به آن نمک هم اضافه کنید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا نمک به خورد گوشت ‏برود‫.‬‏‎ 

‎بادمجان های حلقه شده را در نمک خوابانده و نیم ساعت صبر کنید تا تلخی آن ها گرفته شود.‬ سپس شسته و سرخ نمایید.‬‏‎ 

سیب زمینی های حلقه شده را هم با کمی نمک سرخ کنید‫.‬‏‎ 

‎پیاز حلقه شده را هم سرخ کنید‫.‬‏‎ 

‎برنج را به روش کته یا آبکش آماده کنید‫.‬‏‎ 

انتهای قابلمه رابا ته دیگ مورد نظر پر کرده و کمی روغن زیتون بریزید‫.‬ یک لایه از برنج آماده شده را ریخته و صاف کنید‫.‬ حالا ‏سیب زمینی حلقه شده و سرخ شده‫،‬ گوشت‫،‬ پیاز سرخ شده و بادمجانهای سرخ شده را روی هم به ردیف بچینید، ‬روی مواد ‏کمی ادویه و دارچین بپاشید و باقیمانده برنج را به آناضافه کرده و با قاشق صاف کنید‫، اگر مایل بودید می توانید از باقیمانده آب گوشت روی ‏برنج ریخته و بگذارید تا پلو برای ۱ ساعت دم بکشد‫.‬ بعد از یک ساعت  در ظرف مورد نظرتون برگردانده و سرو کنید‫.‬‏

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون لنتخاب شوند، بطور مثال: مصرف برنج برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *