سوپ نودل

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎:‎
نودل (پاستا) ………………………..‏‎۱۰۰ ‎گرم
فلفل دلمه ای رنگی ………………..‏‎۲۵ ‎گرم
جوانه ماش ‏………………………..‏‎۲۵ ‎گرم
قارچ …………………………………‏‎۲۵ ‎گرم
هویج ………………………………..‏‎۲۵ ‎گرم
کرفس ………………………………‏‎۲۵ ‎گرم
آب …………………………………..‏‎۰٫۵ ‎لیوان
سویا سس ‏…………………………‏‎۴ ‎قاشق غذاخوری
نمک ژاپنی ………………………….‏‎۰٫۵ ‎قاشق غذاخوری
آرد ذرت …………………………….‏‎۱ ‎قاشق غذاخوری
طرز تهیه‎:‎
کرفس، قارچ‎ و هویج را در یک اندازه خلال میکنیم و جوانه ماش و فلفل دلمه‎ ‎ای را هم به همان شکل خرد کرده و تمام سبزیجات را داخل ظرف ریخته و روی ‏حرارت ‏میگذاریم تا با روغن زیتون تفت دهیم.

سپس سویا سس‎ ‎را اضافه کرده و نمک ژاپنی‎ ‎هم به مواد اضافه میکنیم (نمک ژاپنی خودش شور نیست ولی باعث میشود ‏مزه ‏تمام مواد داخل غذا به خوبی مشخص باشد و غذا خوشمزه تر شود)، مواد را مخلوط کرده و نشاسته ‏ذرت یا آرد ‏ذرت را داخل نصف لیوان آب حل میکنیم داخل مواد میریزیم تا مایع سوپ را غلیظ کند، بعد میگذاریم سوپ جا ‏بیافتد‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف کرفس برای دارندگان گروه خونی O و B بلامانع، و برای A و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *