سس پرتقال

مطلب را به اشتراک بگذارید

سس پرتقال


مواد لازم :

شیر……………………………. ۲ قاشق سوپخوری
شکر…………………………….. ۱ فنجان
آب پرتقال……………………….. ۱ فنجان
آب لیموترش تازه…………….. ۲ قاشق سوپخوری

پوست پرتقال……………………. ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

شکر را در آب پرتقال ریخته سپس پوست پرتقال را می زنیم و در یخچال می گذاریم تا کماجدان یخ ببندد. سپس شیر را به آن اضافه کرده هم می زنیم و مجدداً در یخچال می گذاریم و به مصرف می رسانیم.

توجه : تمامی مواد فوق را می توانید بر اساس گروه خونی خود ، تغییر دهید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *