سالاد تبوله گیاهی (لبنانی)

مطلب را به اشتراک بگذارید

سالاد-تبوله-لبنان-گوجه- سالاد تبوله گیاهی ( لبنانی )


مواد لازم

 

روغن زیتون (فوق بکر)………………………………. دو قاشق سوپ خوری 

لیمو ترش تازه …………………………………………………………. یک عدد

پیاز قرمز خرد شده ………………………………………………… نصف فنجان 

جعفری تازه ریز شده ………………………………………………… یک فنجان 

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده ………………………………………. یک فنجان 

خیار تازه خرد شده …………………………………………………… یک فنجان 

گوجه فرنگی تازه خرد شده ………………………………………….. دو فنجان 

بلغور جو دو سر ………………………………………………………. یک فنجان 

آب جوش ……………………………………………………………. سه فنجان   

نمک و فلفل ………………………………………………………. به مقدار لازم 

 


طرز تهیه

 

ابتدا بلغور جو دو سر را در یک کاسه می ریزیم و روی آن نمک می پاشیم، آب جوش را روی آن می ریزیم و نیم ساعت می پزیم. سپس بلغور جو دو سر را آب کش می کنیم، در یک کاسه بزرگ بلغور جو دو سر پخته شده را با گوجه فرنگی، خیار، فلفل دلمه ای قرمز، جعفری و پیاز را مخلوط می کنیم و روغن زیتون و آب لیموترش را روی آن می ریزیم و خوب هم می زنیم تا مخلوط شوند. این سالاد را می توان بلافاصله سرو  کرد و یا بگذاریم تا خنک شود و بعد آن را میل نمود. توجه داشته باشید از سبزیجاتی که استفاده می نمایید مناسب چهار گروه خونی خودتان باشد . 

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *