خورش مرغ با ذرت

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش مرغ با ذرت

مواد لازم برای ۶ نفر :‏
  • مرغ ……………………………………………. حدود یک کیلو و هشتصد گرم، تکه شده‎
  • پاپریکا…………………………………………..۱ قاشق چایخوری‎
  • روغن زیتون…………………………………….۲ قاشق غذاخوری‎
  • کره نرم شده……………………………………‏‎.‎‏ ۲ قاشق غذاخوری‎
  • پیاز بزرگ…………………………………….. ۱ عدد، نگینی ریز شده‎
  • فلفل دلمه سبز یا زرد………………………….‏‎.‎‏ ۱ عدد، بزرگ و نگینی ریز شده‎
  • رب گوجه فرنگی………………………………‏‎.‎‏ ۲ قاشق غذاخوری‎
  • سس تند…………………………………………. ۱ قاشق غذاخوری‎
  • آب مرغ یا آب معمولی………………………..‏‎.‎‏ ۳ تا ۴ پیمانه
  • جعفری تازه ریز شده………………………….‏‎ ¼ ‎‏ پیمانه‎
  • ذرت فریزری یا کنسروی……………………. ۳۰۰ گرم‎
  • نمک و فلفل……………………………………. به مقدار لازم
‎ ‎
طرز تهیه :‏
مرحله ۱‏‎ – ‎تکه های مرغ را تمیز کرده و خشک کنید، نمک و پاپریکا روی آنها بپاشید‎.‎
مرحله ۲‏‎ – ‎روغن زیتون و کره را در قابلمه متوسطی ریخته و  روی حرارت نسبتا بالا بگذارید، سپس تکه های مرغ را افزوده و ‏اجازه دهید هر دو سمت مرغ ها قهوه ای روشن شوند، سپس آنها را خارج کنید‎.‎
مرحله ۳‏‎ – ‎حرارت را کم کنید، پیاز و فلفل دلمه را افزوده و برای ۸ تا ۱۰ دقیقه تفت داده تا نرم شوند، رب را نیز افزوده و ‏‏۲ دقیقه با مواد تفت دهید سپس سس تند، آب مرغ، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و اجازه دهید بجوش آید‎.‎
مرحله ۴‏‎ – ‎مرغ ها را به مواد افزوده و اجازه دهید ۳۰ دقیقه با حرارت متوسط بپزند‎.‎
مرحله ۵‏‎ – ‎ذرت را نیز اضافه کرده و ۳۰ دقیقه دیگر بپزید تا خورش جا افتد و آب خورش غلیظ شود‎.‎

مرحله ۶‏‎ – ‎نمک و فلفل خورش را تست کنید، سپس خورش را در ظرف دلخواه کشیده و همراه با برنج یا نان سرو نمائید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف گوشت مرغ برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خون B و AB مضر میباشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *