خورش مرغ با ذرت
مواد لازم برای ۶ نفر :
- مرغ ……………………………………………. حدود یک کیلو و هشتصد گرم، تکه شده
- پاپریکا…………………………………………..۱ قاشق چایخوری
- روغن زیتون…………………………………….۲ قاشق غذاخوری
- کره نرم شده……………………………………. ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز بزرگ…………………………………….. ۱ عدد، نگینی ریز شده
- فلفل دلمه سبز یا زرد………………………….. ۱ عدد، بزرگ و نگینی ریز شده
- رب گوجه فرنگی………………………………. ۲ قاشق غذاخوری
- سس تند…………………………………………. ۱ قاشق غذاخوری
- آب مرغ یا آب معمولی………………………... ۳ تا ۴ پیمانه
- جعفری تازه ریز شده…………………………. ¼ پیمانه
- ذرت فریزری یا کنسروی……………………. ۳۰۰ گرم
- نمک و فلفل……………………………………. به مقدار لازم
طرز تهیه :
مرحله ۱ – تکه های مرغ را تمیز کرده و خشک کنید، نمک و پاپریکا روی آنها بپاشید.
مرحله ۲ – روغن زیتون و کره را در قابلمه متوسطی ریخته و روی حرارت نسبتا بالا بگذارید، سپس تکه های مرغ را افزوده و اجازه دهید هر دو سمت مرغ ها قهوه ای روشن شوند، سپس آنها را خارج کنید.
مرحله ۳ – حرارت را کم کنید، پیاز و فلفل دلمه را افزوده و برای ۸ تا ۱۰ دقیقه تفت داده تا نرم شوند، رب را نیز افزوده و ۲ دقیقه با مواد تفت دهید سپس سس تند، آب مرغ، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و اجازه دهید بجوش آید.
مرحله ۴ – مرغ ها را به مواد افزوده و اجازه دهید ۳۰ دقیقه با حرارت متوسط بپزند.
مرحله ۵ – ذرت را نیز اضافه کرده و ۳۰ دقیقه دیگر بپزید تا خورش جا افتد و آب خورش غلیظ شود.
مرحله ۶ – نمک و فلفل خورش را تست کنید، سپس خورش را در ظرف دلخواه کشیده و همراه با برنج یا نان سرو نمائید.
البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال : مصرف گوشت مرغ برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خون B و AB مضر میباشد.