تست فرانسوی با انجیر

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم : 
کره ………………………… ۴۰ گرم
خامه ………………………. پیمانه
نان تست ………………….. ۴ عدد
انجیر تازه ………………….. ۴ عدد
تخم مرغ …………………… ۲ عدد
شکر ………………………. ۲ قاشق مربا خوری
دارچین آسیاب شده …….. ½ قاشق چای‌خوری
عسل ……………………. به مقدار لازم برای سرو
طرز تهیه :
تخم مرغ‮ها را کمی بزنید.
نان‌های تست را به اندازه‌ دلخواه برش دهید.
در کاسه ه‮ای متوسط خامه، شکر، تخم مرغ و دارچین را با چنگال بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
نصف کره را در تابه‮ای بزرگ و نچسب روی شعله متوسط گرم کنید تا شروع به حباب زدن کند.
تکه‌های نان را یکی یکی در مخلوط تخم مرغ فرو کنید و سپس داخل تابه داغ بگذارید.
هر طرف تست‌ها را برای ۱ دقیقه سرخ کنید تا به رنگ قهوه‮ای طلایی درآیند. آنها را به بشقابی منتقل کنید.
این کار را برای باقی نان‌ها نیز انجام دهید. در بین کار بقیه کره را هم به تابه اضافه کنید تا نان‌ها در حین سرخ‌کردن رنگ خوبی به خود بگیرند.
تست‌ها را در ۴ بشقاب سرو بچینید. انجیرها را به ۴ برش تقسیم کرده و روی تست‌ها کمی عسل بریزید و سرو کنید. 

توجه کنید که مواد غذایی خود را بر اساس گروه خونی خود انتخاب کنید. به عنوان مثال مصرف انجیر برای افراد با گروه خونی O و A و AB سودمند و برای گروه خونی B بلامانع می باشد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *