عوامل مهم در تهیه غذای کودک در منزل

عوامل مهم در تهیه غذای کودک در منزل

مطلب را به اشتراک بگذارید

عوامل مهم در تهیه غذای کودک
۱- قبل از شروع به تهیه غذای کودک دست های خود را به خوبی بشوئید.
۲- تمام وسایل استفاده شده در زمان تهیه غذا (چنگال، قاشق، چاقو، تخته و غیره) را به خوبی بشوئید.
حتماً تخته خردکردن جداگانه برای غذاهای خام و پخته در نظر بگیرید.
۳- غذاهای آماده شده در یخچال یا فریزر را بنابر مدت زمان توصیه شده نگهداری کنید: پوره گوشت و تخم مرغ یک روز در یخچال – پوره میوه و سبزیجات سه روز در یخچال و فریز کردن غذاهای آماده شده تا دو ماه در ظروف تتراپک.
۴- موادی که در تهیه غذای کودک استفاده نشده است را بلافاصله در فریزر یا یخچال قرار دهید.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *