عوامل مهم در تهیه غذای کودک در منزل

عوامل مهم در تهیه غذای کودک در منزل

مطلب را به اشتراک بگذارید

عوامل مهم در تهیه غذای کودک
۱- قبل از شروع به تهیه غذای کودک دست های خود را به خوبی بشوئید.
۲- تمام وسایل استفاده شده در زمان تهیه غذا (چنگال، قاشق، چاقو، تخته و غیره) را به خوبی بشوئید.
حتماً تخته خردکردن جداگانه برای غذاهای خام و پخته در نظر بگیرید.
۳- غذاهای آماده شده در یخچال یا فریزر را بنابر مدت زمان توصیه شده نگهداری کنید: پوره گوشت و تخم مرغ یک روز در یخچال – پوره میوه و سبزیجات سه روز در یخچال و فریز کردن غذاهای آماده شده تا دو ماه در ظروف تتراپک.
۴- موادی که در تهیه غذای کودک استفاده نشده است را بلافاصله در فریزر یا یخچال قرار دهید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *