طرز تهیه قورمه سبزی با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

طرز تهیه قورمه سبزی با کینوا :

مواد لازم :

گوشت گوسفند خورشی …….. ۲ عدد

لوبیا قرمز ………. ۳ قاشق غذاخوری

سبزی قورمه سبزی …….. ۱ کیلو گرم

کینوا پخته نشده ……….. ۱ پیمانه

گرد لیمو …… ۱ قاشق غذاخوری

لیمو عمانی ……… ۴ عدد

نمک دریا ………….. به میزان لازم

فلفل ………….. به میزان لازم

پیاز ………….. ۱ عدد

روغن زیتون ………… ۲ فنجان

طرز تهیه :

ابتدا لوبیا را پاک کنید و بشویید سپس لوبیا را به همراه ۵ لیوان آب در قابلمه بریزید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا لوبیا به خوبی پخته شود. سبزی قورمه خرد شده را به همراه ۱ فنجان روغن به خوبی سرخ کنید. سپس گوشت به همراه سبزی و پیاز سرخ شده به لوبیا اضافه کنید. لیمو عمانی ها را با کمک چنگال سوراخ کنید و همراه گرد لیمو به خورش بیفزایید و در آخر کینوا را به مواد اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید. حرارت گاز را روی شعله ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا خورش قورمه سبزی به مدت ۲ ساعت دیگر بپزد تا به خوبی جا بیفتد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *