شله زرد

مطلب را به اشتراک بگذارید

شله زرد


مواد لازم :
برنج………………………………… ۱ پیمانه
آب………………………………….. ۸ پیمانه
گلاب……………………………….. نصف پیمانه
شکر……………………………….. ۲ پیمانه
خلال بادام………………………….. به میزان لازم
خلال پسته………………………….. به میزان لازم
دارچین……………………………… به میزان لازم
زعفران ……………………………. کمی
طرز تهیه :
ابتدا برنج را با آب می گذاریم تا بپزد. سپس شکر را به همراه زعفران و خلال بادام اضافه می کنیم بعد از اینکه شکر حل شد گلاب را اضافه می کنیم. از دارچین و خلال پسته هم برای تزئین استفاده می کنیم .

مقالات مرتبط

زیتون-شور-ماری-با-هسته

زیتون ماری

آشنایی با زیتون ماری: راز های سلامتی و طعم طبیعی. با ما همراه باشید. زیتون ماری (شور با

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *