زردچوبه برای همه افراد مفید می باشد به ویژه برای افراد دیابتی. پزشکان معتقدند که کورکومین موجود در زردچوبه منبع بسیار مفیدی از فواید پزشکی است. بررسی هایی در مجله های پزشکی صورت گرفته است که نشان می دهد بیش از ۱۳ سال، تحقیق درباره ارتباط بین کورکومین و دیابت انجام گرفته است.
آزمایشات بر روی نمونه های حیوانی نشان داد که کورکومین می تواند تأثیر مثبت بر قند خون داشته باشد. بسیاری از آزمایش ها هم چنین توانستند سطح حساسیت انسولین را در افراد آزمایش کنند. بنابراین، مصرف زردچوبه یا کورکومین به صورت خوراکی ممکن است به کاهش سطح قند خون به سطوح قابل کنترل در برخی افراد کمک کند.
افراد دیابتی معمولاً دچار اختلالات کبدی مانند بیماری کبد چرب می شوند. محققان آزمون کورکومین را برای مدت زمان طولانی مورد آزمایش قرار دادند. نتایج نشان داد که افرادی که از زردچوبه استفاده کردند، ظاهراً علائم کمتری از اختلالات کبدی داشتند.
پسوریازیس یک اختلال پوستی است. افراد مبتلا به این اختلال معمولاً دچار گرما، درد و تورم می شوند. این بیماری باعث التهاب غیرقابل کنترل و افزایش گردش خون می شود.
علائم اصلی صدفک شامل پوست قرمز، خشک و پوسته پوسته شده است. همچنین باعث خارش پوست نیز می شود.
یک مطالعه منتشر شده در مجله تحقیقات دارویی ایران، مزایای بالقوه زردچوبه را برای پسوریازیس مورد بررسی قرار داد. پس از ۹ هفته استفاده از زردچوبه، بیمارانی که مورد آزمایش قرار گرفته بودند، متوجه بهبود قابل توجهی در علائم و کاهش درد شدند.
یک مطالعه اخیراً نشان داد که خواص ضد التهابی زردچوبه نیز ممکن است در درمان پسوریازیس نقش داشته باشد.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
کليه حقوق اين سايت متعلق به ( شرکت OAB ) میباشد.