مواد لازم:
گل ارمنی……………………..۱۰ گرم
کندر……………………………۱۰ گرم
ریشه مرجان…………………..۵ گرم
خون سیاوشان……………….۵ گرم
میوه سرو……………………..۲۰ گرم
همه را نرم کوبیده یک قاشق مربا خوری هر ۴ ساعت میل شود.
مواد لازم:
گل ارمنی……………………..۱۰ گرم
کندر……………………………۱۰ گرم
ریشه مرجان…………………..۵ گرم
خون سیاوشان……………….۵ گرم
میوه سرو……………………..۲۰ گرم
همه را نرم کوبیده یک قاشق مربا خوری هر ۴ ساعت میل شود.
درباره ترشی فلفل کبابی در این مطلب توضیح می دهیم. با ما همراه باشید. ترشی فلفل کبابی OAB
درباره ترشی آلبالو در این مطلب توضیح می دهیم. با ما همراه باشید. ترشی آلبالو OAB ترشی
درباره ترشی سیر پوست کنده در این مطلب توضیح می دهیم. با ما همراه باشید. ترشی سیر پوست
در این مطلب درباره ترشی فلفل زنگوله ای توضیح داده ام. با ما همراه باشید. ترشی فلفل زنگوله