درمان آلرژی، حساسیت، کهیر و خارش (طب سنتی)

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:
گل بنفشه………………………..۱۵ گرم
تخم ترشک……………………….۱۵ گرم
تخم گشنیز…………………………۵ گرم
شاه تره……………………………۱۰ گرم
گلنار………………………………..۱۰ گرم
سماق……………………………..۲۰ گرم

۱۰ گرم در ۵۰۰ سی سی آب پس از کمی جوشاندن قبل از هر غذا دو استکان میل نمایند.

دکتر محمّد دریایی
(متخصص علوم زیستی و گیاهان دارویی)
رئیس هیئت مدیره جامعه ی احیا گران طب ایرانیان

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *