خورش ریواس

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش ریواس

مواد لازم :
گوشت گوسفند بدون چربی با استخوان ……. ۶۰۰ گرم ( ۹۵۰ کالری )
روغن زیتون ………………………………………. ۶۰ گرم ( ۵۴۰ کالری )
نعناع و جعفری خرد شده ……………………… ۵۰۰ گرم ( ۷۰ کالری )
ریواس ……………………………………………. ۳۰۰ گرم ( ۶۳ کالری )
پیاز خلال شده …………………………………. ۱۰۰ گرم ( ۴۲ کالری )
نمک دریا ………………………………………………. به مقدار کافی
طرز تهیه :
نعناع و جعفری خرد شده را با ۵۰ گرم روغن زیتون سرخ کنید و ماباقی روغن زیتون را (۱۰ گرم) در یک قابلمه بریزید و پیاز خلال شده را با آن تفت دهید تا نیم سرخ شود. سپس گوشت شسته شده را به قطعات دلخواه خرد کرده و بر روی پیاز ریخته، به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. سپس نمک دریا و آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. هنگامی که گوشت پخته شد، نعناع و جعفری سرخ شده را به آن اضافه کنید و پانزده دقیقه قبل از کشیدن غذا، ریواس تکه تکه شده را به آن بیافزایید. توجه فرمائید که ریواس بسیار زود له می شود.غلظت و شوری خورش را بر حسب سلیقه تنظیم فرمائید. این خورش خوشمزه برای ۴ الی ۵ نفر کافیست.گوشت گوسفند برای دارندگان گروه خون A مناسب نبوده و ریواس برای هر چهار گروه خون مضر می باشد.
کالری این خورش ……….. ۱۶۶۵
هموطنان عزیز، می توانند بنابر سلیقه و نوع گروه خونیشان، برای تهیه این خورش از سایر گوشتها مانند گوشت گوساله، شترمرغ یا بوقلمون استفاده نمایند.
توجه داشته باشید که سرخ کردن و پختن زیاد سبزیجات باعث از دست رفتن خواص آنها می شود.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *