هجده خواص مغذی استفاده از کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

هجده خواص مغذی استفاده از کینوا

شامل تمام آمینواسیدها

یکی از ویژگی های قابل توجه کینوا این است که به عنوان پروتئینی کامل عمل می کند. با خوردن کینوا نه تنها پروتئین بدنتان را تکمیل می کنید بلکه ۸ آمینواسید لازم بدنتان را نیز فراهم کرده اید. کینوا را می توان روزانه، به عنوان منبع غذایی طبیعی مصرف کرد.

داشتن فیبر بالا

کینوا با داشتن فیبر کافی بسیاری از افراد را به خوردن آن علاقمند کرده است. اگر شما بدنبال راه هایی برای افزایش فیبر هستید، کینوا منبع غنی از فیبر است. فیبر مورد نیاز بدن روزانه  با مصرف یک پنجم فنجان کینوا تامین می شود. با اضافه کردن کینوا به هر وعده غذایی، فیبر مورد نیاز بدنتان را تأمین خواهید کرد.

داشتن آهن بالا

کسانی که برای تاًمین آهن خود با مشکل مواجه هستند، کینوا کمک بزرگی به چنین افرادی کرده است. روزانه تنها با مصرف یک فنجان کینوا، ۱۵% آهن مورد نیاز بدنتان را تامین می کنید و با دریافت آهن کافی کمک شایانی به مغز، عضلات وبرطرف کردن کم خونی خواهید کرد.

داشتن منیزیم بالا

توجه به اهمیت منیزیم نسبت به ویتامین ها و مواد معدنی بسیار کم است.اما بدن شما برای جلوگیری از پوکی استخوان، مبارزه با بیماری های قلبی، فشار خون و دیابت به منیزیم نیاز دارد. خوشبختانه با خوردن کینوا، یک سوم منیزیم مورد نیاز بدنتان را دریافت خواهید کرد.

داشتن ریبوفلاوین بالا

ریبوفلاوین یا B2، از ویتامین های گروه B، مسئول آنتی اکسیدان های مورد نیاز بدن است. همچنین به عملکرد آنزیم ها و اکسیژن رسانی در بدن کمک می کند. بسیاری از غذاهای مصرفی روزانه درصدی کمی از ریبوفلاوین را دارا هستند. تنها با مصرف ۱۰۰ گرم کینوا می توانید ریبوفلاوین بدنتان را تأمین نمائید.

سرشار از منگنز

منگنز چیزی است که بدون آن زندگی ممکن نیست و تنها کینوا است که تقریبا نیمی از منگنز مورد نیاز  بدنتان را در یک وعده غذایی تامین می کند. برخی از علائم و نشانه های کمبود منگنز داشتن فشار خون بالا، کلسترول بالا، مشکلات عصبی و اختلالات شنوایی است. یکی از دلایل فقر منگنز نخوردن غذاهایی است که در آن یافت می شود. به همین دلیل با خوردن کینوا و قرار دادن آن در وعده های غذایی خود کمک خوبی برای دریافت منگنز خواهید کرد.

دارای لیزین

یکی از آمینواسیدهای خاصی که در کینوا یافت می شود لیزین است.لیزین معمولا در افرادی که در تلاش فرم دادن به عضلات بدنشان هستند، مورد توجه واقع شده است.لازم به ذکر است که سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می کند.به افزایش سطح سروتونین (احساس آرامش بیشتر) نیز کمک می کند. پس به جای استفاده از مکمل های غیر مجاز از کینوا استفاده کنید.

خواص درمانی

کینوا در برنامه های رژیم غذایی مورد استفاده قرار گرفته است، و با خوردن آن درمانی برای پوست نیز بشمار می رود.

رژیم غذایی فاقد گلوتن

نظر به دلایل پزشکی یا رژیم های غذایی،مجبور به استفاده از محصولاتی هستید که فاقد گلوتن باشد و این کینوا است که کمک بزرگی به شما می کند. کینوا مانند گندم نیست و گلوتنی در خود ندارد. بنابراین می توانید به راحتی از دستورالعمل های کینوا در رژیم غذای خود استفاده کنید و لذت ببرید.

کینوا ارگانیک سه رنگ ۲۵۰ گرمی

کینوا سه رنگ ارگانیک

 

شاخص گلیسمی پایین

کینوا گیاهی برای متعادل کردن قند خون شما است. کینوا به ثابت نگه داشتن قند خون شما کمک می کند.شما میتوانید از آن به عنوان غذایی سالم برای جلوگیری از ابتلا به دیابت استفاده کنید.

حاوی فلاوونوئید ها

فلاوونوئید تنها در میوه هایی از جمله توت پیدا می شود. فلاوونوئید ها به بیماری های قلبی عروقی و بیماری های التهابی کمک می کند. این بدین معنی است که اگر شما در معرض خطر بیماری های قلبی هستید یا در سبب جلوگیری از آن بیماری هستید می توانید از کینوا بیشتری استفاده کنید.اگر شما به التهاب مفصل یا هر نوع التهابی دچار هستید می توانید برای تسکین آن از کینوا استفاده کنید.

اندامی سالم

فیبر موجود در کینوا کمک می کند تا بدن از چربی های غیر ضروری رها شود.به کم غذا خوردن و احساس سیری طولانی مدت نیز کمک می کند، در نتیجه به روند دستگاه گوارش کمک شایانی خواهد کرد. کینوا مشکل پرخوری یا هضم راحت غذا کمک می کند. با اضافه کردن کینوا به رژیم غذایی خود به طور معمول احساس سبکی کرده و از پرخوری جلوگیری می کند.

منبع خوبی از ویتامین B

در مقایسه با دیگر دانه های گیاهی، کینوا منبع غنی از ویتامین B  است. کینوا را از خانواده غلات نام برده اند چون نحوه پخت و بافت آن شبیه غلات است.خانواده ویتامین B در طول روز به بدن کمک شایانی می کند.ویتامین B12 به تنهایی خاصیت های فراوانی دارد پس قطعا نمی خواهید که با کمبود آن در بدن مواجه شوید. پس کینوا را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

ضد التهاب

تحقیقات اخیر نشان می دهد که کینوا خاصیت ضد التهابی دارد. بسیاری از مردم بعد از استفاده از کینوا از شرایط التهابی خود رها شده اند. ویتامین و مواد معدنی بسیاری وجود دارد تا از شرایط التهاب رها شوید اما کینوا رادیکال های آزاد را از بین برده و ضد سرطان است و از بروز التهابات جلوگیری می کند. بندرت خواهید دید که یک نوع ماده غذایی، تمامی این خاصیت ها را درخود داشته باشد. کینوا یکی از سالم ترین غذاهایی است که می توانید در برنامه غذایی خود قرار دهید.

کاهش کلسترول

این کینوا است که با داشتن  فیبر کافی بار دیگر به کاهش کلسترول خون کمک می کند.بسیاری از مردم برای کاهش کلسترول خود از داروهای شیمیایی استفاده می کنند. همیشه حائز اهمیت است که دستورات پزشک خود را دنبال کنید اما با تغییر در رژیم غذایی خود وپیروی از توصیه های پزشکتان می توانید از مصرف زیاد داروها اجتناب کنید.کینوا دارای فیبرکافی است، بدون در نظر گرفتن رژیم غذایی خاص یا حذف غذاهای مورد علاقتان می توانید آن را به راحتی وارد رژیم غذایی خود کنید.

کاهش فشار خون

سطح فیبر و مزایای دیگر در کینوا تاثیر مستقیمی بر فشار خون دارد. منابع غذایی که دارای فیبر هستند اشتهاآور نیستند و این دلیل بر کمبود فیبر در مردم است. اما کینوا با داشتن طعم و عطری بسیار لذیذ می تواند در وعده های غذایی متفاوت اضافه و مصرف شود.

متعادل کننده قند خون

با اضافه کردن کینوا به وعده های غذایی تان، نه تنها قند خون خود را روی خط تعادل حفظ کرده اید بلکه ذائقه چشایی شما نیز در وضیعت مطلوبی قرار خواهد گرفت. اگر شما دستور غذایی خاصی دارید می توانید با اضافه کردن کینوا  از آن وعده لذت ببرید. اگر با مصرف کینوا اثرات مثبتی دریافت کردید می توانید از آن بیشتر مصرف کنید.

تضمین کاهش وزن

برخی از رژیم های غذایی استفاده از نان، گندم و دیگر غلات را توصیه نمی کنند. اما با در دسترس داشتن کینوا می توانید از آن به جای نان و گندم استفاده کنید. کینوا به خاطر داشتن پروتئین بالا و فیبرکافی به رژیم لاغریتان کمک می کند. پروتئین و آمینواسیدهای موجود در کینوا به کاهش وزن شما کمک زیادی می کند.

 عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *