کالری ماهی ها

مطلب را به اشتراک بگذارید

کالری ماهیها

ماهی ها ی خام

نوع

میزان کالری نوع

میزان کالری

اردک ماهی
(۱۰۰ گرم)

۸۸ شمشیر ماهی
(۱۰۰ گرم)

۱۲۰

ازون برون
(۱۰۰ گرم)

۱۱۵ صدف
(۱۰۰ گرم)

۸۶

خاویار (۱۰۰ گرم)

۲۵۲ کیلکا (۱۰۰ گرم)

۱۵۸

 خرچنگ (۱۰۰ گرم) ۸۷ کوسه(۱۰۰ گرم)

۱۳۰

 سفره ماهی
(۱۰۰ گرم)

۱۱۷ گربه ماهی
(۱۰۰ گرم)

۱۰۵

شاه ماهی
(۱۰۰ گرم)

۱۵۸  لابستر
(۱۰۰ گرم)

۹۰

میگو (۱۰۰ گرم)

۱۰۶ ماهی سفید
(۱۰۰ گرم)

۱۳۴

ماهی تن
(۱۰۰ گرم)

 ۱۰۳ ماهی  قزل آلا
(۱۰۰ گرم)

۱۳۸

ماهی حلوا
(۱۰۰ گرم)

۹۰  ماهی کپور
(۱۰۰ گرم)

۱۶۲

ماهی ساردین
کنسرو شده در روغن
(۱۰۰ گرم)

۸۲۰ ماهی کفشک
(۱۰۰ گرم)

۹۰

ماهی سالمون
قرمز نروژی
(۱۰۰ گرم)

۱۶۸ ماهی مرکب
(۱۰۰ گرم)

۱۷۵

 ماهی سرخو
(۱۰۰ گرم)

۱۰۰ ماهی هامور
(۱۰۰ گرم)

۹۲

ماهی ها ی بخار پز

ماهی خاردار بخار پز
(۱۰۰ گرم)

۱۱۷ ماهی آزاد بخار پز
(۱۰۰ گرم)

۲۰۶

ماهی روغنی
بخار پز
(۱۰۰ گرم)

۱۰۵ نیزه ماهی
بخار پز
(۱۰۰ گرم)

۱۵۵

 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *