سبزی پلو

مطلب را به اشتراک بگذارید

سبزی پلو (برای چهار نفر)
مواد لازم :
برنج ایرانی……………………………………….۴۰۰  گرم (۱۳۳۲ کالری)
سبزی پلو شسته شده و خرد شده…………..۵۰۰ گرم (۱۸۰ کالری)
روغن زیتون…………………………………….۴۰ گرم (۳۶۰ کالری)
نمک دریا…………………………………………….به مقدار کم
طرز تهیه : 
برای حفظ بیشتر ویتامین های موجود در سبزی بهتر است سبزی را به قطعات درشت تر خرد نمایید.

ابتدا ۷۰۰ سی سی آب (معادل ۳٫۵ لیوان) را در یک قابلمه ریخته و هنگامی که آب جوشید برنج، سبزی و نمک دریا را به آن افزوده و پس از ده دقیقه روغن زیتون را اضافه نمایید و هنگامی که آب برنج جمع شد، برنج را دم کرده و پس از یک ساعت غذا آماده میل کردن است.

توجه داشته باشید که می توانید بر حسب سلیقه میزان سبزی را اضافه تر نمایید.
این غذای خوشمزه برای کلیه افراد با هر چهار گروه خون مناسب و مفید است.

کالری این غذا  …………………….۱۸۲۰ است  که برای هر نفر ۴۶۸ کالری می باشد.      

هموطنان عزیز توجه فرمائید که ما به دلیل حفظ ارزش ویتامین ها و املاح برنج، آن را آبکش نمی کنیم.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *