بادام پلو

مطلب را به اشتراک بگذارید

بادام پلو

مواد لازم :
پیاز ………………. ۱ عدد نسبتاً بزرگ ۲۰۰ گرم (۸۴ کالری)
روغن زیتون …….. ۵۰ گرم (۴۰۳ کالری)
زردچوبه ………… ۱ قاشق غذاخوری (۲۴ کالری)
برنج …………….. ۵۰۰ گرم معادل ۲٫۵ لیوان (۱۸۲۵ کالری)
بادام …………….. ۲۰۰ گرم (۱۱۵۶ کالری)
رب …………….. ۲ قاشق غذاخوری (۷ کالری)
نمک دریا ……………. به اندازه کافی
آب ……………… به اندازه کافی
طرز تهیه :
ابتدا بادام را در آب داغ خیس کنید تا پس از یک ساعت پوست آن به راحتی جدا شود. پیاز را نگینی خرد کرده و در قابلمه ای با روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید. سپس رب را افزوده و به مدت دو دقیقه دیگر به تفت ادامه دهید. سپس آب، نمک دریا، برنج و بادام را اضافه نمایید و برنج را دم کنید. پس از گذشت یک ساعت این غذای خوشمزه و مقوی آماده مصرف می باشد.
این غذا برای ۵ نفر کافی می باشد.
گروه های خونی A و B بهتر است از رب کمتری استفاده نمایند.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *