مزایای سلامتی مصرف مواد غذایی ارگانیک

مطلب را به اشتراک بگذارید

طبق گزارشات شورای دفاع از منابع طبیعی، غذاهایی که برچسب Organic  و  USDA دارند، حاوی حداقل ۹۵ درصد مواد تشکیل دهنده ارگانیک هستند. ۵ درصد باقیمانده باید مواد اولیه ای باشد که وزارت کشاورزی ایالات متحده برای تولید محصولات ارگانیک تأیید کرده باشد. مواد غذایی حاوی ۷۰ درصد مواد ارگانیک با برچسب Made With Organic Ingredients نامگذاری می شوند.

غلات ارگانیک: از غلات کامل می توان به کینوا، چاودار، گندم سیاه و جو دوسر و غیره اشاره کرد. غلات کامل و ارگانیک غیر آلرژیک بوده و از نظر فیبر و انواع ویتامین غنی هستند. این غلات چربی بسیار کمی دارند و مقدار مواد مغذی آن ها بسیار بالا است. مواد غذایی حاوی غلات کامل به خصوص کینوا، منبع عالی از  کربوهیدرات پیچیده هستند و انرژی را برای بدن فراهم می کنند. این غلات به کنترل وزن و تعادل سیستم عصبی کمک می کنند. این مواد غذایی می توانند در تنظیم سیستم گوارشی و کاهش فشار خون و کلسترول، کمک شایانی کنند. اما از بهترین نوع غلات کامل می توان به کینوا و جو دوسر ارگانیک اشاره کرد.

میوه های ارگانیک:

به نظر می رسد که میوه های ارگانیک دارای سطوح بالاتری از آنتی اکسیدان ها و همچنین دارای خواص تغذیه ای مشابه میوه هایی هستند که به صورت تجاری و با مهندسی ژنتیک رشد می کنند. انجمن ارگانیک آمریکا پیشنهاد می کند میوه هایی که به طور تجاری رشد می کنند، برای حفظ مواد مغذی و ارزشمند بهتر است به صورت ارگانیک کشت داده شوند. بر اساس مطالعه دو ساله ای که در دانشگاه واشنگتن انجام شد، میوه های ارگانیک مانند توت فرنگی دارای طعم بهتر، عمر طولانی تر و سطوح بالاتری از ویتامین C و ترکیبات فنلی که از سرطان محافظت می کنند، هستند.

سبزیجات ارگانیک:

سبزیجات ارگانیک نیز مانند میوه های ارگانیک، می توانند مزایای سلامتی قابل توجهی نسبت به سایر انواع کاشت و برداشت داشته باشند. طبق توضیحات انجمن ارگانیک آمریکا، سبزیجاتی که از کشاورزی تجاری و سنتی به دست می آیند، دارای غلظت بالایی از آفت کش ها، کودهای شیمیایی، آنتی بیوتیک ها و هورمون های رشد هستند. با این که این مواد و هورمون ها به کشاورزان کمک می کنند تا ضایعات را کاهش و میزان بهره وری را افزایش دهند، اما این مواد شیمیایی باعث نگرانی هایی مانند آلودگی زیست محیطی، ایجاد انواع سرطان و افزایش شیوع اختلال بیش فعالی در کودکان می شوند.

مواد غذایی ارگانیک غیر واقعی:

متأسفانه در بازار ایران برخی مواد غذایی با نام ارگانیک بدون هر گونه برچسب و نامی، به صورت باز توسط افراد سودجو به فروش می رسد. از این رو می بایست در انتخاب مواد غذایی تحت عنوان ارگانیک دقت زیادی به خرج داده و تنها مواد غذایی بسته بندی شده ارگانیکی را انتخاب کرد که بر روی بسته بندی آن ها آرم و یا مهر ارگانیک اتحادیه اروپا و یا آمریکا و یا آرم سازمان ارگانیک کشور مربوطه درج گردیده باشد. در انتخاب مواد غذایی غیر ارگانیک نیز دقت داشته باشید که بسته بندی شده باشد و دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت باشد.

 

 

 

 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *