لازانیا به سبک مکزیکی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏

 

برگ گشنیز تازه خرد شده ……………………….‏ ۱ پیمانه
پیازچه خرد شده ………………………………….‏ ۴ عدد
نمک و فلفل ………………………………………. به میزان لازم
اسفناج تازه ………………………………………. ‏۳۰۰ گرم
ترتیلای ذرتی ……………………………………… ‏۸عدد (۲۰ سانتیمتری)‏
لوبیا چیتی (خیس خورده و آبکشی ‏شده)‏ ………‏ ۴۵۰ گرم
‏ سالسای گوجه‌فرنگی (تندی متوسط)‏ ………….‏ ۱ پیمانه
پنیر پیتزای رنده شده ……………………………..‏ ۲ پیمانه

 

طرز تهیه ‏‎:‎

 

‎فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود. در ظرف غذا ساز برقی، گشنیز، پیازچه، یک ‏قاشق چایخوری ‏نمک،‎ ¼ ‎قاشق چایخوری فلفل و اسفناج (تا اندازه ای که در ظرف جا می شود) می ریزیم و با ‏درجه‎ Pulse ‎غذا ساز می زنیم. ‎
پس از اینکه خرد شد و جا باز کرد، بقیه اسفناج را اضافه می کنیم. آنها را مخلوط می کنیم تا ریز ریز شود.‏
‎ظرف مناسب فرِ ۲۱ سانتیمتری را با کمی روغن زیتون چرب می کنیم. ۴ لایه نان ترتیلا را در ظرف می گذاریم. نیمی ‏از لوبیا چیتی، ‏سالسای گوجه‌فرنگی، مخلوط اسفناج و پنیر رنده شده را روی آن می ریزیم. سپس یک لایه دیگر ‏مانند همین لایه روی آن درست ‏می کنیم و روی آن پنیر می ریزیم و کمی آن را با دست فشار می دهیم تا پرس ‏شود‎.‎

‎روی ظرف را با فویل می پوشانیم. آن را در فر داغ به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه می گذاریم تا بپزد. سپس آن را از فر ‏خارج می ‏کنیم. به مدت ۵ دقیقه صبر می کنیم تا کمی خنک شود و سپس آن را سرو می کنیم‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف اسفناج برای دارندگان گروه خونی O و A سودمند، و برای گروه خونی B و AB بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *