طرز تهیه کروکت سوسیس

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

زرده تخم مرغ …………………………… ۲ عدد
سوسیس ……………………………….. ۲عدد
خمیر هزارلا ……………………………… ۲ ورقه

آب ………………………………………. ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

۱٫ فر را تا دمای ۲۱۰ درجه سلسیوس گرم کنید. 

۲٫ زرده‎های تخم مرغ را با آب هم بزنید و کنار بگذارید. 

۳٫ روی یک سطح کمی آرد بپاشید. 

۴٫ ورقه‎های خمیر را به شکل مربع‎های ۲۰ سانتیمتری  بریده و روی سطح آردی، پهن کنید. 

۵٫ روی سطح خمیر کمی آب بمالید طوری که کمی‌ تر شود تا حالت چسبناک پیدا کند. 

۶٫ سپس پوشش نایلونی سوسیس را جدا کرده و آن را درسته روی خمیر قرار دهید و رول کنید، سپس سر و ته آن را تا بزنید و لبه‎ها را روی هم فشار دهید تا بسته شود. 

۷٫ ظرف مناسب فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. رول‌های خمیر محتوی سوسیس‎ها را از سمتی که شکاف‎دار است روی ظرف بگذارید. دورشان را کمی مخلوط تخم‎مرغ و آب بمالید. ۲۵ دقیقه داخل فر بگذارید تا قهوه‎ای و براق شوند. 

۸٫ بعد از آنکه از داخل فر درآوردید بگذارید تا سرد شده یا به دمای اتاق برسد. 

۹٫ برش زده و با سالاد و سبزیجات دلخواه سرو کنید

نکته: مصرف سوسیس و کالباس برای هر ۴ گروه خونی OABAB یه شدت مضر می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *