سوشی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:
 برنج آسیایی
سرکه برنج
شکر
nori یا جلبک خشک‌شده
خیار
پیازچه

سوشی وجترین:
از قبل برنج را به صورت معمولی کته درست کنید.
سرکه را با یک قاشق چای‌خوری شکر به خوبی مخلوط‌کنید. کمی نمک هم به آن اضافه کنید.
هر یک پیمانه برنج، به ¼ پیمانه سرکه برنج نیاز دارد.
مخلوط سرکه و شکر را به برنج اضافه کنید و با قاشق آن را له کنید تا سرکه کاملاً به خورد برنج برود.
سوشی دارای ارزش غذایی بالایی است زیرا سرکه برنج و برنج دارای ویتامین b است که بسیار خاصیت دارد. همچنین جلبک دارای «ید» است.

جلبک سالم انتخاب کنید
سمت زبر باید به سمت بالا باشد و خط‌ها به سمتی باشد که می‌خواهید بپیچید. کمی سرکه برنج به دستتان بمالید تا برنج به دستتان نچسبد، برنج را به روی جلبک بریزید و پهن کنید تمامی این کارها را باید به سرعت انجام دهید تا جلبک بیش از حد هوا نخورد.

حالا هر موادی که دلخواهتان است اعم از ماهی و … می‌توانید روی برنج قرار دهید.
اما این سوشی وجتریتن است به اسم ماکی سوشی یا رول سوشی پس از خیار و پیازچه استفاده می‌کنیم.
مواد را در ⅓ ابتدایی سوشی می‌گذاریم  مواد نباید از سر و ته سوشی بیرون بزند. پس مواد را داخل تر قرار دهید. انتهای جلبک را که خالی است سرکه برنج می‌زنید تا چسبنده شود. سپس جلبک را رول می‌کنید.

مت یا حصیر را پهن کنید. از حصیر برای فشرده‌سازی مرتب کردن  و یکنواخت  کردن سوشی استفاده می‌کنند اگر بخواهید با دست این کار هارا انجام دهید جای انگشت‌هایتان بروی سوشی باقی می‌ماند.
ضربه‌ای به سر ته سوشی می‌زنید. با دستتان حصیر را فشرده کنید. برای چند دقیقه سوشی را در جایی خنک قرار دهید تا خودش را بگیرد تا برای برش آماده شود.
ابتدا با چاقوی مخصوص برش سوشی، سوشی را از وسط برش می‌زنید، بعد هر تکه را دوباره از وسط به دو نیمه و باز برشی دیگر. هنگام برش به چاقو فشار نیاورید زیرا لبه‌های سوشی بد فرم می‌شود.
و در آخر می‌توانید سوشی را به همراه ترشی زنجبیل، واسامی، سویا سس میل کنید.

 در مصرف تمامی غذاها سعی کنید بر اساس گروه خونی خودتان پیش بروید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *