میگو تایلندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:‏
میگو پاک کرده ونمک زده………………… ۳۰۰ گرم
روغن زیتون……………………………….. ۳ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز تازه و تند……………………… ۲ تا ۳ عدد
سیر ……………………………………… ۱۰ حبه
پیاز متوسط خلال شده…………………… ۱ عدد
آب مرغ یا گوشت………………………… یک پیمانه
برگ ریحان………………………………… ۲۰ عدد
‎ 
طرز تهیه‏‎:‎
ابتدا سیر و فلفل را با هم کوبیده و در روغن زیتون تفت می دهیم سپس میگوها را افزوده بعد از یک دقیقه که با حرارت زیاد ‏تفت دادیم پیازخلالی را می افزائیم. هنگامی که پیازها روی حرارت زیاد بلوری رنگ شدند آب مرغ یا گوشت را افزوده ‏وروی حرارت می گذاریم تا آب آن خشک شود. هنگامی که آب غذا خشک شد، شعله را خاموش کرده و برگهای ریحان را ‏افزوده و سرو میکنیم‎. 

برای دورچین غذا می توانیم از لیمو ترش، لوبیا سبز و گل کلم و هویج بخار پز شده که در کره گیاهی  تفت خورده استفاده ‏نماییم‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف میگو برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *