تاماگو

مطلب را به اشتراک بگذارید

تاماگو یک املت ژاپنی است که معمولاً در سوشی ماکی، نیگیری و تماکی استفاده‌ می‌شود. تاماگو بر خلاف املت معمولی، با شکر، سس‌سویا و میرین (mirin یک نوع چاشنی ژاپنی) درست می‌شود (در صورتی که به میرین دسترسی‌دارید در این دستور دو قاشق میرین نیز به مواد‌لازم اضافه‌ نمایید. اگر دسترسی ندارید، املت را بدون میرین درست کنید.) برای طبخ تاماگو خیلی بهتر است که از یک ماهیتابهٔ مربعی استفاده‌نمایید تا در موقع تا‌کردن تاماگو، راحت‌تر باشید و املت شما کیفیت مطلوبتری یابد. از تاماگو می‌توانید به عنوان مکمل در کنار انواع سوشی استفاده کنید. می‌توانید آن را به تنهایی به شکل رولت سرو کنید و یا آن را مطابق شکل، روی یک پایه برنج قرار دهید و کمی وسبی به برنج بمالید تا تاماگو به خوبی به آن بچسبد و دور آن را با جلبک ببندید.

مواد لازم:

روغن زیتون………………………………به مقدار لازم
سس سویا………………………………..۳ قاشق غذا خوری
شکر……………………………………….۲ قاشق غذا خوری
تخم‌مرغ…………………………………….۴ عدد
طرز تهیه:

۱- تمام مواد را در یک کاسه گود با هم ترکیب می‌کنیم و آنها را خوب هم می‌زنیم تا به شکل خمیر در آید. یک تابه مربع شکل انتخاب می‌کنیم و کمی روغن را در آن داغ می‌کنیم و بعد مایه تاماگو را به آن اضافه می‌کنیم (به قطر ۱ سانتیمتر).

۲- بعد از دو یا سه دقیقه که ته املت متمایل به قهوه‌ای می‌شود، با کفگیر ⅓ از املت را از گوشه تابه کمی بلند می‌کنیم و تا می‌کنیم‌ روی ⅓ دیگر و دوباره دو تای قبلی را تا می‌زنیم روی ⅓ آخر. ( اگر تابه را در ذهنمان به ۳ تا  ⅓ تقسیم کنیم، املت را از سمت راست به اندازه ⅓ تا می کنیم و بعد یک تای دیگر، تا کل املت در ⅓سمت چپ تابه قرار گیرد). لازم نیست که آن را برگردانیم، فقط تا می‌کنیم. حتی اگر قسمت رویی آن ظاهراً نپخته باشد. نگران نباشید، لایه های داخلی در حین کار کم کم می‌پزند.

۳- املت تا خورده را در تابه باقی می‌گذاریم و دوباره  ⅔ تابه که خالی مانده را به روغن آغشته می‌کنیم. دقت کنید مایه‌ای که اضافه می‌کنیم باید با املت پخته شده و تا‌شده تماس داشته باشد. پس اجازه می‌دهیم مایه جدید کمی به زیر املت‌ پخته نفوذ کند.

۴- مایه جدید که پخت، از سمتِ چپ املت تا‌خورده‌مان را بر می‌گردانیم روی مایه جدید پخته شده و دوباره همین کار را انجام می‌دهیم تا کل املت مثل رولت پیچیده شود. تاماگو را از روی حرارت برمی‌داریم.

۵- حالا که تاماگو آماده شده است، آن را روی صفحه برش خشک قرار می‌دهیم و به تکه هایی با قطر ۲ سانتیمتر برش می‌زنیم. می توانید از آن به عنوان رویه سوشی نیگیری یا به عنوان مخلفات داخل یا در کنار سوشی تماکی یا ماکی استفاده‌ کنید.

در مصرف تمامی غذاها سعی کنید بر اساس گروه خونی خودتان پیش بروید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *