سوشی سبزیجات

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم: 
آب…………………………………….½۱ پیمانه
برنج…………………………………..½۱ پیمانه
سرکه سفید………………………..⅓ پیمانه
تربچه…………………………………..۶ عدد
پیازچه………………………………….۱ دسته
فلفل دلمه‌ای زرد………………………۱ عدد
هویج……………………………………۱ عدد
خیار…………………………………….۱ عدد
جلبک دریایی…………………………..۴ ورقه
آووکادو.………………………………..½ عدد
نمک……………………………………۱ قاشق چای‌خوری
شکر……………………………………۱ قاشق مرباخوری

سس سویا…………………………….به مقدار دلخواه برای سرو

طرز تهیه:
۱- برنج سوشی را با این دستور آماده می‌کنیم.

۲- برنج سوشی آماده شده را با یک چنگال له کنید و سپس آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.

۳- سرکه را با نمک و شکر محلوط کرده و هم می‌زنیم.

۴- مخلوط سرکه را روی برنج می‌ریزیم و با کمک قاشق چوبی آنها را مخلوط و له می‌کنیم.

۵- روی کاسه را با یک حوله مرطوب می‌پوشانیم و به سرغ آماده کردن سبزیجات داخل سوشی می‌رویم.

۶- تمامی سبزیجات (هویج، آووکادو، فلفل دلمه‌ای، خیار، پیازچه و تربچه) را شسته و پوست می‌کنیم و آنها را مانند چوب کبریت خرد و خلالی می‌کنیم. (نحوه برش هویج و خیار برای سوشی)

۷- آووکادو خردشده را با کمی آب لیموترش تازه مخلوط کنید تا رنگش تیره نشود.

۸- حصیر مخصوص رول کردن سوشی را روی میز قرار داده و یک ورقه کاغذ روغنی روی آن پهن می‌کنیم.

۹- برنج را به ۴ قسمت تقسیم کرده و یک قسمت آن را روی کاغذ روغنی پهن می‌کنیم. میزان پهن کردن برنج باید کمی (۲ سانتیمتر) بزرگتر از ورقه جلبک باشد.

۱۰- سپس جلبک را روی برنج پهن شده قرار می‌دهیم طوریکه سمت براق جلبک به سمت پائین باشد. 

۱۱- سبزیجات خرد شده را به ۴ قسمت تقسیم کرده و ۱ قسمت آن را در راستای قسمت طولی ورقه جلبک می‌چینیم. سبزیجات چیده ‌شده روی جلبک نباید خیلی به لبه‌ها نزدیک باشند؛ در اینصورت در زمان رول کردن مشکل ایجاد می‌کنند.

۱۲- پس از چیدن سبزیجات دستتان را خیس کرده و به آرامی از سمتی که به شما نزدیکتر است سوشی را به کمک حصیر مخصوص رول کردن سوشی، رول کنید. اگر برنج در زمان رول کردن به کاغذ روغنی چسبیده بود با دست خیس آن را هم راستا با بقیه مواد رول کنید.

۱۳- پس از رول کردن با بقیه مواد ۳ رول سوشی دیگر درست کنید. تا زمان سرو روی سوشی‌ها را با حوله نمناک بپوشانید که خشک نشوند.

۱۴- در زمان سرو هر رول سوشی را با چاقوی تیز و نمناک به ۴ قسمت برش زده و هر ۴ برش را برای یک نفر همراه با کمی سس سویا سرو کنید.

در مصرف تمامی غذاها سعی کنید بر اساس گروه خونی خودتان پیش بروید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *