درمان دیابت با جینسینگ

مطلب را به اشتراک بگذارید

درمان دیابت با جینسینگ

طبق دو مطالعه ای که در ۱۶ ژوئن سال ۲۰۰۳ انجام شد، نتیجه حاصل شد که گیاه جینسینگ به کنترل قند خون در بیماران دیابتی کمک می کند.
در ادامه به نتایج حاصل از دو مطالعه در دانشگاه تورنتو، در جلسات علمی  انجمن دیابت آمریکا، می پردازیم.

به گفته ی فرن کافمن، (ریاست انجمن دیابت آمریکا، و همچنین رئیس مرکز دیابت بیمارستان کودکان در لس آنجلس)، از آنجا که سطح قند خون نرمال از اهداف اصلی درمان دیابت است، مصرف روزانه ی جینسینگ در کنترل قند خون بسیار موثر می باشد.

طبق گزارش الکساندرا جنکینز، دانشجوی دوره دکترای دانشگاه سوری، UK، در یک مطالعه، افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ ، که به طور مرتبط  از جینسینگ، و یک منبع فیبر بسیار چسبناک مشابه پکتین  استفاده می کردند،  کاهش قابل توجهی در قند خونشان مشاهده شده است.

مناسب ترین منبع فیبری کاهنده کلسترول و درمانگر دیابت، جودوسر است.

تحقیقی روی ۳۰ فرد مبتلا به دیابت انجام شد که برای کنترل قند خون از دارو ها استفاده می کردند، ولی نتیجه ی مطلوبی کسب نمی کردند. در این دوره،  شرکت کنندگان کپسول حاوی جینسنگ پرورش یافته در  آمریکای شمالی، به همراه  یک فیبر بسیار چسبناک، سه بار در روز و به مدت ۱۲ هفته دریافت کردند.
نمونه های خون قبل و بعد از هر دوره ۱۲ هفته ای نشان داد که هموگلوبین A1C (اندازه گیرنده ی استاندارد سطح قند خون) کاهش یافته و به محدوده ی نرمال رسیده است.

استفاده از گیاه جینسینگ طبیعی، بدون خطر و بدون عوارض است. در نتیجه نسبت به مصرف دارو ترجیح داده می شود.
همچنین به گفته ی کافمن، جینسینگ اثری فرا تر از دارو دارد.
چینی ها، از ۵۰۰۰ سال پیش، از جینسینگ به عنوان گیاهی برای درمان انواع بیماری ها استفاده می کردند.
در مطالعه ای دیگر، به گفته ی John L. Sievenpiper   نامزد دکترا در دانشگاه تورنتو مشخص شد که جینسینگ موجب بهبود حساسیت به انسولین می شود.
یکی از ناهنجاری هایی که در بیماران دیابتی رخ می دهد، این است که بدنشان به اندازه کافی نسبت به  انسولین پاسخگو نیست.

جینسنگ موجب پردازش بهتر بدن، و تأثیر گذاری بیشتر انسولین در بدن می شود. و در نتیجه موجب کاهش قند خون می شود.

با توجه به نظریه انجمن دیابت آمریکا، عدم کنترل قند خون می تواند منجر به عوارض ناتوان کننده و حتی کشنده از جمله بیماری قلبی، سکته مغزی، نابینایی، مشکلات پوستی و بیماری های کلیوی شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *