خورش بامیه

مطلب را به اشتراک بگذارید

خورش بامیه

مواد لازم :
گوشت گوسفند یا گوساله …………………. ۳۰۰ گرم بدون استخوان (۵۷۰ کالری)
بامیه ………………………………………….. ۵۰۰ گرم (۱۵۵ کالری)
گوجه فرنگی ………………………………… ۷۰۰ گرم (۱۲۶ کالری)
پیاز ……………………………………………… ۲۰۰ گرم (۸۴ کالری)
روغن زیتون ……………………………………. ۷۰ گرم (۶۳۰کالری)
زردچوبه ……………………………………….. به مقدار کافی
نمک دریا ………………………………………….. به مقدار کافی
طرز تهیه :
ابتدا گوشت را به صورت قیمه ای آماده فرمائید. در هنگام تمیز کردن بامیه سر چتری مانند آن را قطع نکنید و حتی کمی از انتهای دم نیز به آن باشد. اگر قطع کنید خورش بامیه لیز و ناخوشایند خواهد شد. گوجه فرنگی را نیز رنده کرده در ظرفی جدا بریزید. روغن زیتون را در تابه ای ریخته، پس از آنکه نسبتاً داغ شد، بامیه ها را در روغن بریزید و حدود ۵ الی ۶ دقیقه تفت دهید. بامیه ها را از روغن خارج کنید و به جای آن پیاز خلال شده را در آن بریزید و هنگامی که پیاز نیم سرخ شد، گوشت را به آن افزوده و به مدت چند دقیقه تفت دهید، سپس کمی زردچوبه به آن اضافه نموده سی ثانیه دیگر نیز تفت دهید. نمک دریا و گوجه فرنگی (یا رب به دلخواه) که از قبل رنده کرده اید را به آن اضافه کنید. می توانید به دلخواه ادویه نیز اضافه نمایید. هنگامی که گوشت به خوبی پخت، بامیه را بر روی آن بریزید تا به مدت بیست الی سی دقیقه با شعله آرام بجوشد. به دلخواه غلظت و شوری خورش را تنظیم کنید.این خورش خوشمزه برای چهار نفر کافیست. بامیه برای هر چهار گروه خون مناسب است. گوجه فرنگی و رب آن برای دارندگان گروه خون A و B مضر است و گوشت قرمز برای گروه خون A مضر می باشد.
کالری این خورش ………… ۱۵۶۵

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *